Höstlördag

Tja, veckorna rullar på där det på jobbfronten känts hyfsat bra. Intensivt med många puckar men kontrollerat. Känns ju alltid bättre när man förstår vad som avhandlas, vilket inte var fallet för ett år sedan. 
När vi åkte ned till Amsterdam ringde Volvoverkstaden till Robert och meddelade att han fått plats på däckhotellet. Det är lång kö för det, men grejen var att han aldrig ställt sig i kö - så jag var snabb att fråga om inte jag kunde få platsen istället. Så nu är vintersulorna på och sommarversionerna i tryggt förvar. Redo för första halkan! Fick ta internbussen till och från Eklanda när verkstadsbesöket hamnade precis en dag med alla möten där ute. Smidigt dock och vacker utsikt från bron.
Vad har man pysslat mera med sedan sist? Hm, fotosession för NW med syfte att uppdatera deras bildbank. Tycker det är kul att de använder sin egen personal till sitt material. Billigare för dem ja, men också personligare tycker jag när medlemmarna kan känna igen ansiktena. Kört igång morgoncombat för morgonpigga Volvianer i Eklanda, kul! De har stor idrottshall med helt ok ljudanläggning och headset. Varannan vecka följdaktligen i ottan och det har kommit fler för varje gång, riktigt roligt! Backaplan som jag och Robert delar på har också haft hyfsat med folk så den kan vi nog jobba upp till något bra.
Imorgon har vi tillsammans med Carina och Sofia två timmars Halloweencombat. Har grävt fram de gamla dekorationerna men inte orkat satsa lika mycket på utstyrseln denna gång. Återanvänder mina "zombie"-kläder som hängt med i många år.

Plöjer boken "Omgiven av idioter", och visst drar författaren personligheterna till sin spets men det är underhållande läsning där man ofrånkomligen kan placera de man känner i de olika färgerna, mer eller mindre självklart. Föga smickrande framställs någon av dom men roligt som sagt. För min del störst igenkänningsfaktor i färgerna grön och blå. 
(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0