Skaka rumpa!

Måndagskvällen ägnades åt förberedelser till Nationaldagen ute vid Tjolöholms slott. Barnens dag arrangerades med Lilltjejens favoriter Dolly Style och Sean Banan som dragplåster. Mycket folk, bra väder och bra arrangemang. Min Lilltjej är ju inte superliten längre så axlarna kändes rejält kan jag säga - men är tacksam att jag är såpass stark att jag faktiskt kan ha henne ännu därpå. Vi var ju några stycken som knäade där om man säger så...


Knödde oss till bättre platser (för mina axlar) till Sean Banans framträdande. Till skillnad från Dollystyle som bara körde sina låtar och drog till signerigsbordet, var han en riktig underhållare med mycket humor mellan sina låtar tillsammans med viktiga budskap om olikheter och tolerans.

Sedan är det väl få som inte finner hans låtar både medryckande och roliga.

När Lilltjejens affisch var signerad och kramen dokumenterad hade folkmängden tunnats ut såpass att hon hann med några varv i hoppborgsparken. En imponerande hoppborgshinderbana var frestande för morsan också men stod över - denna gång, men var väldigt nöjd ändå med denna dagen. Likaså hennes avkomma som nu ligger och snusar intill.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0