Roooligt!

Som prognosen utlovat blev det en riktigt varm och fin sommarlördag. Hade planer på att hitta någon klippa att avnjuta den på men när man fick erbjudande av Robert att dra på ett tjockt skinnställ istället var valet ganska enkelt. För en som skjutsats en sväng på moppe i högstadiet och några hundra meter bakpå Johans lätta mc var det en upplevelse att sitta bakpå denna och känna vinden slita i kläderna! Så. Jäkla. Kul! 

Jag känner ingen större frestelse att köra själv faktiskt då blotta tanken på hur liten markkontakt man faktiskt har, skulle få mig att fega ur i kurvorna. Är nog både cykeln och mig själv jag inte skulle lita på. Trodde också jag skulle finna det obehagligt att vara så oskyddad, blottad utan en bils skyddande skal och säkerhetsanordningar. Nope. 
Blev en tur inåt landet med stopp på Brostugans(?) café följt av lite mera snirkel snorkel och härlig fart till Lerum och avslappning i solen vid badsjön jag inte minns namnet på.
Himla tur jag inte dumpade mina gamla kängor från ordningsvaktstiden. Stod så sent som förra veckan och fann det onödigt att slänga dom i så bra skick - trots att de blivit stående i några år!

Skön avslutning med grillat och film. Rätt mör i kroppen av veckans pass som avslutas imorgon i vanlig ordning. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0