God Jul 2017

(null)
Sitter intill en Lilltjej som full av förväntningar har svårt att somna. Imorgon åker hon till Sälen med Johan där Elena och pojkarna redan är på plats. Känns så bra att hon får möjlighet att åka skidor denna vinter också och är säker på att hon får riktigt roligt. Själv passar jag på att träna och jobba men också avnjuta åtmindstone de två dagarnas obligatoriska ledighet. 

Blivit nostalgi av stora mått med Trolltyg i tomteskogen och en lagom dos julmat medan Kalle gick färdigt på tvn. Det var visst bara morsan som var mest intresserad av att se den medan Lilltjejen gick lös direkt på första klappen hon fick öppna.
(null)
Det blev ännu ett konstverk, invigning och skratt (och trötta ben) av nya spelet Twister och Legobyggande innan det var dags för att avsluta julaftonen. Känns bra, bra dag, bra jul. 
När Lilltjejen somnat blir det till att sjunka ned i soffan med ett gäng grisar, stolt egentillverkade och lika goda som jag minns. Varma och rullade i socker är de bara ååh!  Har siktat in mig på filmen The holiday. Romantiskt mys blir bra!
Önskar mina kända och okända vänner på andra sidan skärmen har en riktigt God Jul!
(null)



Kommentarer
Postat av: Anna i Gbg

God jul till dig... såhär några dagar för sent ;-) God fortsättning kanske? Hoppas du har en fin vecka med jobb och träning och att nyårsafton ändå blir något i din stil... hade själv hoppats på att få fira med vänner och en rolig, trevlig kväll, men med en sjuklig sambo som mer och mer dragit sig undan sällskapslivet och därmed jag också och en snart 5-åring, så blir det en stillsam nyårsafton hemma hos svärföräldrarna. Det blir bra... men jag hade hoppats på att min dotter hade fått mer sällskap av ett annat barn. Hon blir också så isolerad när fadern inte vill ha hem folk och låser in oss och skyller på sitt tillstånd... tror inte det är nyttigt att spendera så mycket tid i enbart vuxet sällskap.... gnäll gnäll... så var det sagt ;-)

Hoppas du får ett strålande 2018!!! Jag läser då och då fortfarande även om jag inte är inne lika ofta som förr. Jag kommenterar sällan, men jag är fortfarande med dig... efter så många år. Känns tryggt ;-) Känner mig som en del av ditt liv, så konstigt egentligen...

2017-12-28 @ 11:44:10
Postat av: Linda till Anna i Gbg

Detsamma till dig Anna!
Undrar ibland om du fortfarande är med mig så blev så glad när du skrev :o) Du har varit min osynliga vän under så många år nu! Min blogg är ju synnerligen händelselös nuförtiden, men det sker faktiskt mer "bakom kulisserna" som jag däremot inte kan skriva ut...
Vad ledsamt att höra att sambon inte verkar må bra och att det går ut så mycket över er. Kanske vi skulle ses så jag kan ge dig full uppdatering och låta våra tjejer leka lite? :o)

2017-12-29 @ 08:37:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0