Lugnt

Fick ett rejält gäng på Lindholmen igår, trots att jag var vikarie, det var fredag och relativt skönt väder - kul! Fick med Martin på svettisbild denna gång, han brukar köra med mig i Frölunda också. Flera av Lindholmsstammisarna frågade om jag inte kunde köra igång BC på Backaplan nu när Markus slutat. Combaten som varit så populär där har nu endast den virtuella att tillgå. Jag skulle gärna vilja men kan ju bara varannan vecka - vilket tydligen var ok för stammisarna, haha. Bättre än inget i och för sig. Har ställt frågan till anläggningen så får väl se vad de anser.


Väl hemma igår blev det soffläge - tills vi fick en P2 på jobbet. Bara att koppla upp sig men efter en tid visade det sig inte vara vi som var orsaken i alla fall - tack och pris! Har liksom varit tillräckligt av det på sista tiden.
Om några timmar är det dags för att svettas med det härliga gänget i Majorna - för näst sista gången. Har ju delat den med Sandra och det är ju egentligen hennes klass,så nu vill hon ha tillbaka den. Tråkigt men tacksam att jag fått dela under denna tid i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0