Augusti

Till slut fick vi till det då gamla kompisen från Olofstorp, Sonya äntligen kunde hälsa på! Lilltjejen var så glad och förväntansfull tills hon kom och sedan har de röjt ihop hela dagen. Gråkatterna var populära så de flydde snabbt fältet, som gråa streck med bakåtliggande öron ut genom min omtänksamt uppställda ytterdörr. Tjejerna förstod inte alls varför de sprang undan - de försökte ju bara fånga dem, skrikandes och skrattandes med innebandyklubba i högsta hugg för att "locka" fram under säng och soffa. Eh.

Minst sagt skiftande väder men fick en solfin lucka då vi åkte till en lekplats. Och tänk vad spännande en biltvätt kan vara. 

Börjat läsa Fredrik Eklunds "Sälj!". Han är verkligen speciell och än en gång fascineras man över hur olika vi människor kan vara. 

Klickat mig tillbaka i bloggen och inser att det blivit en hel del inlägg sedan de där banankartongerna i Lindome. Är väl ganska precis tio år sedan sist och tänk vad mycket som hänt på den tiden! Så värdefullt att ha en del sparat i bloggen och slås igen av vilken personlig förlust det skulle vara om den plötsligt försvann. Måste hitta något sätt att spara ned den, alternativt trycka den så som jag gjorde med första året. 
Så mycket glädje, sorg, funderingar, oro, förväntan, ja ett liv helt enkelt. Och en hiskelig massa träningsselfies! Att jag ännu har kvar, och använder en del av kläderna jag ser i bloggens början indikerar att jag onekligen borde se över utbudet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0