Sängläge

Så var sommarsulorna på lagom till en fredag med riktig vårkänning. En stor fågelskit som snygg touch dessutom. 

Hakade på Roberts pass efter jobbet och gästspelade lite. Var med som deltagare hos en annan igår och det var aptråkigt. Denna release har tyvärr många låtar som är jobbigt oinspirerande, en riktig utmaning att instruera med andra ord. Musiken är ju så himla viktig!

Ingen av oss var därefter särskilt pigga på att åka hem och försöka komponera någon middag så vi intog gemensam sådan på stan istället. Lamm, nöt, fågel och choklad och Linda var duktigt däst och trött.
Väl hemma sitter man på muggen och underhålls i vanlig ordning av brödernas slickfest.

Mera gott blev det också tidigare i veckan med Ola och Mikael. Inte smartaste draget att trycka i sig två tårtbitar under eftermiddagen men den var förbenat god! Därefter konstaterade vi att vi var jämnkassa i biljard... men kul var det!

Just det, AEM dokumenterade jag visst också, denna gång på Arken. Nya CEO:n verkar ju vettig men kräks lite i munnen när jag efteråt bevittnar en kvinna hoppa fram, entusiastiskt skaka hand och trumpeta 
"-That was so inspiring, SO inspiring!" Urk.

Har förstått av andra att det är mycket politik på vår arbetsplats men aldrig märkt av det själv. Så blir det antagligen när man avskärmar sig från den där arbetsplatssociala samvaron kring kaffeautomat, eftermiddagsfika (förmiddagsfika också för den delen) och luncher. Orka. Är det viktigt att ha koll på sådana grejer, jobb-politik? Se till att man har allierade och undviker tåtrampande. Orka igen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0