Fåtöljen

Liten avkomma i säng och jag hänger i fåtöljen i vanlig ordning. En lugn lördag med lite ärenden kring lunch innan vi plockade upp Johan för att åka till Lindome och fira Idas artonårsdag. Ronja ritade ett kort med henne, Ida och hennes kanin på framsidan. Otroligt gulligt, underbar kanin!
Hennes mamma Anna höll ett litet tal och undertecknad kunde inte hålla tårarna tillbaka. Hoppas jag och Lilltjejen får lika fin och stark relation.
Åt för mycket tårta som vanligt och känner mig nu allmänt däst. Jobbigt att inte kunna träna under R-veckorna men får ta igen det på de R-fria. Visserligen tror jag inte hon skulle ha några problem med att jag stack ut en halvtimme sedan hon nattats, men antar att det vore regelvidrigt hos mamma-maffian.

Förra veckan hos Johan satte hon sig sonika på cykeln och pedalade iväg. Direkt efter att stödhjulen plockats bort och mycket lite träning! Sedan dess vill hon cykla hela tiden. Till bilen när vi ska någonstans. Från bilen när vi är tillbaka. Till och från dagis. Och sista dagarna kör jag bilen medan hon cyklar och så möts vi där och hemma. Dagis är verkligen runt knuten men tycker hon är så duktig.
En av de jämnåriga leker ofta på vår lekplats och i onsdags träffades de där efter dagis. Slutade med att vi fick sällskap till middagen med mera lek efteråt.
Hon bor i ett intilliggande område så cyklade med henne hem sedan. Och igår bjöds Lilltjejen på kalas hos den andra jämnåriga tjejen på dagis, jätteroligt!

En annan kul grej är nästa lördag då Stadsjakten går av stapeln och jag och Johan kör ihop! Jag vill ju så gärna att vi ska ha en bra relation, han också men ännu känner jag mig lite trevande. Var lite rädd att min försynta fråga skulle tas emot negativt men glädjande nog var han på. Lite typiskt är att kalaset är den dagen, liksom Funky kidz terminsstart. Alltid lika underbara farmor och farfar ställer upp och tar inte bara hand om henne medan vi flänger runt i Göteborg, utan följer henne också till de båda aktiviteterna!


Kommentarer
Postat av: Elin

Härligt när de kan cykla! Du kan ju spribga medan hon cyklar med, det gör jag med Noel ibland! Då kan du få in träning även de veckorna! Ni kan cykla hit så kan hon leka med killarna medan vi springer en runda 👍🏻😉

2016-09-05 @ 21:36:26
Postat av: Linda till Elin

Ah, två bra ideer! Behöver verkligen träna under R-veckorna också så testar gärna! 😊

2016-09-05 @ 22:38:36
Postat av: Elin

Ja, visst var det :)

Har haft med Noel ibland och han tycker det är kul. Får ju inte ha för höga krav på tempot, eller distansen på passet men om alternativet är att man inte kommer ut alls så är det ju bättre! :)

Får hitta en dag att springa tillsammans också, finns fina rundor i skogen! :)

2016-09-06 @ 18:19:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0