My precious!

Så var hon här, min sötnöt för sju dagar! Tycker hon blir större och klokare för varje gång vi återses. Nu när hon börjar bli så stor kanske det passar bättre med Sötnöten istället för Lilltjejen. Fast hon kommer nog alltid vara min Lilltjej även arton år fyllda! Efter denna vecka blir hon hos Johan i två veckor. Han ska bort med jobbet under sin vecka så han kör två och sedan jag två.
 
Fick ett skönt pass i Frölunda och kanske det hinns med ett imorgon med. Lilltjejen ska äntligen få hälsa på en gammal kompis, Sonya i Olofstorp. Förra gången var hon ju så förkyld men nu ska det bli av och hon ser verkligen fram emot det. Morsan får hitta något annat att sysselsätta sig med och vad kan då inte passa bättre än träning! 
 
Lilltjejen uttalade än en gång sin önskan att få en lillebror eller lillasyster! Ehm. Även om jag kunnat hade jag ju inte velat. Ändå suger det till i bröstet av vad  som väl närmast kan beskrivas som sorg. Hon skulle bli sådan fin storasyster. Men att skaffa ett till barn för hennes och sitt eget samvetes skull känns inte riktigt tillräckligt faktiskt. Man får påminna henne att den söta lilla bebisen faktiskt blir stor också och exemplifiera andras småsyskon på dagis som hon beklagar sig över då de nyps, bråkar och stör deras lekar.
Men vem vet, Johan kanske kan ordna det istället då han gärna ville ha fler. 
 
Imorgon ska jag lämna in bilen för att få dörruppslaget fixat. Vältajmat att jag tog tag i det då den nya ska vara på gång i början av november. Och där är vi nästa vecka. Fattar inte vart oktober tog vägen. Snart har jag ju haft mitt nya jobb ett år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0