Lite bara

Är det bara jag som lyckas med sådana här grejer? Fippla med fånen i fickan och plötsligt så saknar man en app - och man har ingen aning om vilken det är!
Man får följdaktligen anta att det inte var någon man använde särskilt frekvent, men med tanke på att det är på min "startsida" borde det ändå vara en hyfsat välanvänd. Snacka om att ha dålig koll.
 
Frostat (säger man så?) minicupcakes med Lilltjejen då besöket hos Sonya fick ställas in på grund av magsjuka. Då håller man sig gärna borta.
Lämnade ju in bilen till skadeverkstaden i morse och var lite nyfiken på vad jag skulle få för lånebil. Det blev en V60. Mörkgrå. Lilltjejen märkte ingen skillnad när jag hämtade henne.
Fått notifieringen om nya bilen nu, redo att hämtas den tionde november. En grå. Heh.
 
Apropå grå så är det som kanske synes Brorsan jag har som bakgrundsbild. Av vad jag sett verkar det vara två alternativ på folks bakgrundsbilder. Barn eller husdjur. Lite skönt faktiskt att det inte bara är jag som tillhör husdjurskategorin. Lite trött i ögat så lär bli en tidig kväll. Lilltjejen ligger och snorar i sin säng, förkylningen är total. Själv kan man barta hoppas att man klarar sig denna gången också. Imorgon är det föräldramöte så farmor och farfar kommer förbi och håller min avkomma sällskap medan jag gör Johan sällskap. 
 
Vad sjtton var det för app!?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0