Helgaktiviteter

Kanonfin hösthelg har det varit, men det har tyvärr inte tillbringats bland marktäckta löv i alla färger. Jag fick i varje fall en liten löprunda medan Lilltjejen dansade och det känns verkligen att min löpträning blivit eftersatt. Bättre än inget i varje fall och en bra början på lördagen. Därefter lunch och sedan Liseberg!
 
Det efterlängtade besöket för Stor- och Lillhäxan! Himla tur med vädret och tycker Liseberg gjort det riktigt bra. Undrade ofta hur de burit sig åt för att få tag i den imponerande mängden pumpor. Och vad gör de av alla när dessa temadagar är över? Lastbilsflak fulla måste ju gå direkt till tippen! Vi gick på eftermiddagen då det ännu var ljust då Lilltjejen är lite mörk- och monsterrädd. Vi var typ de enda som var utklädda och fick många uppskattande blickar och kommentarer - kul! Allt eftersom kvällen närmade sig anlände fler och fler - också utklädda. Kan tänka mig att det kan vara riktigt roligt när det är mörkt, men vet faktiskt inte om jag skulle våga besöka något av skräckhusen. Det vanliga spökhuset tycker jag ju är tillräckligt otäckt!
Vi hade klämt in så många lager som möjligt under våra utstyrslar men blev ändå lite kallt för Lilltjejen när det blev stillastående i köer. Blev några åk ändå, teater och kaninkramande innan vi nöjda åkte hem - via mataffären. Lite kul att gå och handla mjölk i full utstyrsel!
 
Så upp tidigt på söndagen för innebandyskolan. Enda tjejen idag men hon tyckte ändå det var roligt, trots en dipp mitt i då hon fick en klubba i nacken och inte ville batra med längre. Försökte får henne att förstå att innebandy är en rätt tuff sport, men framför allt att man ska fullfölja träningspassen. Så till slut klev hon över sargen igen, och tyckte som sagt det blev roligt igen. När vi efteråt pratade igen om att fullfölja frågade jag för säkerhets skull om hon förstod vad det betydde. Nej, det gjorde hon ju inte, men väl förklarat och dubbelcheckat har det kanske klarnat, hehe. Så lätt att ta för givet att de förstår mer än man tror. Märkte man ju också som lärare till tonåringar.
 
Bjöd mina Frölundianer på choklad idag. Hade "Halloweenifierat" passet lite med några utbytta låtar så som klassiska "Zombie" och Blades "Phat base". Imorgon är det Partille och sedan blir det ett inhopp i Lindholmen på onsdag. Känns bra att kunna passa på och vikariera när jag har möjlighet och nu föjer ju två R-fria veckor. Det är väl den enda nackdelen jag upplever med separationen - att inte kunna träna varannan vecka. För en sådan som mig är det faktiskt riktigt jobbigt.
Visst finns det möjlighet i form av barnrum på anläggningarna och hon har ju inget emot att vara där. Men det känns inte riktigt bra att efter en dag på dagis sedan bara flyttas till ett lekrum. Har funderat på lunchträning men har ännu inte förmått mig till att ta den tiden. Dagarna är ju fullsmockade av möten. Fast med den träningsabstinens jag känner får jag snart nog klämma in något. En halvtimmesrunda är ju bättre än ingen alls.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0