November

Jag vet inte riktigt vad som händer med bildformaten när man laddar upp från fånen till webbportalen. Störigt.
Nåväl, oktobers sista dag fick Lilltjejen gå bus eller godis med några dagiskompisar bland annat. Jag drog hem tidigare från jobbet för att de skulle kunna ringa på hos mig innan jag åkte till mitt pass i Partille. Där var det lite fler deltagare än vanligt, och extra roligt att de nya återkom - och hade med sig en vän. Mycket glada miner trots det förvirrade sinnet vilket jag ser som positivt.
Därefter styrde jag kylaren genom regnet mot Torslanda, för att skriva avtal. StV är nu sålt! Från mer eller mindre totalt stiltje fick vi två och en tredje återkommande spekulant. Ena paret skambjöd för att en vecka senare lägga vårt utropspris med tidsbegränsning. Ena spekulanten kunde inte höja utan bankens medgivande, vilket de inte kunde ge inom tidsfristen och den andra velade utan att bestämma sig. Så vi körde på dessa och skrev alltså sent igår kväll. Känns väldigt skönt att nu kunna släppa den pucken och få bort privatlånet på min lägenhet.
 
Bra början på veckan med andra ord, likaså på jobbet. Känns bra att få saker gjorda, och dessutom påminna mig att jag faktiskt också kan påverka. Styra och ställa lite på min egen mikronivå för att få saker så som jag anser. Jag har varit passiv åskådare och nu är det dags att ta tag och agera - så smått. Man måste ju börja någonstans.
 
Avslutade dagen med ett femtio minuters pass på löpbandet. Var lite skeptisk med tanke på hur det kändes i lördags, men trampade ihop lite drygt nio kilometer på den tiden. Sjukt nöjd och så himla skönt när det känns så där bra i kroppen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0