Varm och pömsig

Gissningsvis kommer många tillbaka till jobbet imorgon rödbrända i skinnet. Känner själv att det stramar här och var trots solskyddsfaktor. Dansskolans avslutning var välorganiserad med tanke på målgruppen i form av inslag där publiken fick ställa sig upp och dansa. Lilltjejen var tveksam när det var dags men en lärare noterade snabbt dilemmat och slussade med henne. Generellt var de väldigt duktiga på att se till att alla verkligen var med hela tiden. Väl uppe var det Inga problem och när det korta numret var över var det en uppspelt tjej som kom tillbaka. 
Gästartisten Molly Sandén var väldigt go som lät barnen komma upp på scenen och körde tre låtar. Cred till henne som inte körde playback - vilket var väldigt tydligt när hon i början inte hade micken påslagen!
Lilltjejen har börjat följa med mig till Frölunda och är i lekrummet medan jag köra mitt pass. Hon gillar att vara där vilket känns bra inför kommande varannan-vecka-tid. Av någon sommarvarm anledning sjönk antalet bokade till passet rejält under dagen till ynka fyra stycken. Väl på plats var det ändå drygt femton vilket var överraskande kul. Kändes som en evighet sedan jag körde - det är nästan lite långt från måndag till söndag och var helt slut men som vanligt otroligt roligt. Nu blir det två veckors frånvaro på grund av Gotland nästa helg och Göteborgsvarvet veckan därpå. Till Frölunda är det aldrig några problem att få tag i vikarie. Partille är värre men till måndag är jag ju tillbaka - och efter varvet hoppas jag att jag ska vara hyfsat återhämtad igen.
 
Känningarna jag hade i halsen försvann - tack och pris! Känns som jag borde haft några fler löppass i kroppen innan varvet och senaste tiden har det ju bara blivit ett i veckan. Det har varit svårt att klämma in det på sistone. I vilket fall känns det ändå som att jag borde förbättra min tid sedan förra året. Får ju betänka att jag tränade knappa halvåret innan mitt första varv ifjol. Lite roligt också att påminna sig den totala antipatin jag hade mot att springa innan jag kom igång. Mycket har skett och förändrats under det senaste dryga året. Undrar vart det bär hän, var jag kommer att stå om drygt ett år igen?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0