Tystnad

Låtit Sonos spela färdigt spellistan och tystnaden fylla huset. Nåväl, Barnkanalen strömmar från Lilltjejens rum en liten stund till. 
Tidsfördriv var dagens mål efter genomförd simskola. En visning av en trea i Partille med lite väl hög månadsavgift (drygt sjutusen). Riktigt fin faktiskt i mysigt litet område med innergård för Lilltjejen att bara springa ut till. Dock blir det nog för saftigt med avgiften, och priset lär väl som de andra också ticka iväg.
Åkte vidare till Allum där Johan anslöt efter som innebandy och sista fix av huset inför visningen. Blev shoppat två par jeans till honom samt skor. Jag hittade också ett par riktigt trevliga skor. Gympastuk såklart. Svarta, med tanke på att de ska funka på jobbet.
 
Mycket tid kunde spenderas genom att dra ut till Torslanda och tvätta bilen. Det var det fler som gjorde så ännu mer tid gick åt att köa. Strålande vacker vårdag så väl hemma snörde jag på mig löparskorna och stack ut. Första löppasset på evigheter - oändligt skönt! Kändes riktigt bra i kroppen men uppehållet kändes i benen mot slutet, och framför allt nu efteråt. 
 
Johan är ute på galej med jobbet så vi tjejer har bland annat ägnat kvällen åt att göra chockladaliens. Mumsigt!
 
Sex sällskap var tydligen på husvisningen och mäklaren var nöjd. På måndag är nästa visning och sedan får vi se hur det går. Imorgon är det visning av StV och vädret verkar bjuda på bästa förutsättningarna. Det känns riktigt jobbigt att jag inte kommer att få tillbringa någon sommar där ute. Riktigt, riktigt jobbigt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0