Obrydd


Glömde både top och handskar till gårdagens pass. Fick köpa en NW t-shirt och höll följdaktligen på att svettas ihjäl. Körde nya releasen vilket gick över förväntan. Insåg liksom där under söndagen att det faktiskt var dags dagen därpå så blev lite panik-plugg. Total black-out låt åtta andra blocket men till rond två hade minnet kommit ikapp. Blev lite tafflig improvisation men skitbsamma. För några år sedan hade jag grämt mig fördärvad över en sådan miss men nu är jag relativt obrydd. Har liksom gjort det mesta framför deltagarna genom åren nu. 

Den obrydda känslan på jobbet består. Noll engagemang och gör verkligen bara det jag kan i min egen takt. 
Hämtade mitt nya pass i strålande vårsol. Femton plusgrader och många vintertrötta ansikten var vända mot ljuset, inklusive undertecknad.
Kollade en bostadsrätt i Partille i söndags. Månadsavgift på över åttatusen och budgivningen har passerat 2,2 miljoner. Det är helt galet. Det gör mig också deppig, svårigheten att hitta ett boende som möjliggör att katterna kan gå ut. Jag förmår inte, kan inte föreställa mig scenariot att avyttra dom! Lilla Grå skulle kanske kunna finna sig i att vara innekatt men inte Gråbröderna. För Johan gäller Mölndal men jag har nu vidgat sökområdet. Det är för få och för dyra boenden som släpps och trycket är galet. Mäklarna behöver inte ens återkoppla på intresseanmälningar. Det är säljarnas marknad. Hoppas bara att det också går igenom på vårt hus med sitt avskilda läge som avskräcker många.

Börjar bli trött på att vara trött. Less på min brist på engagemang och vilja på jobbet. Jag som alltid älskat och sett fram emot arbetsdagarna. Nedslående är vad det är. Och störigt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0