MOS



Så har man besökt vad som tydligen ska vara Skandinaviens största köpcentrum, Mall of Scandinavia. Spejsig in- och utfart till parkeringen och visst var det stort, nytt och...inte så stort som jag ändå förväntat. Den livsfarliga Disneybutiken upptäckte Lilltjejen förstås och fick med sig ett pilbågsset a la Merida. 
Lite lunch och så biopremiär för nyss nämnda. Kung Fu Panda 3 som till slut blev lite för otäck. Fina moster följde med ut en stund.

Därefter tog hon med sig barnen hem så undertecknad kunde löpa fritt i butikerna. Det gick sådär. Jag hade tid, jag hade nyinkommen lön på kontot men det spelade ingen roll. Jag är kass på att shoppa. Skulle behöva någon kjol som funkar i Indien, och dyr-bikinin jag köpte för knappa året sedan sitter inte alls bra längre och missfärgats av något.
Hittade en bikini på HM, betydligt billigare. Undvek sportbutikerna (klapp på min axel) och de femtioelva märkesbutikerna vilkas pris på ett par byxor skulle mätta tretton dussin svältande barn i tredje världen. Skandalöst. Känner mig dessutom lika välplacerad i en sådan butik som vårtor på näsan. Desigual är ju en butik som är i gränslandet. Ibland kan man hitta något som plånboken accepterar. Vågade mig in och hittade en tröja jag gillade, men för sexhundra blev den inte lika snygg längre. Suck.

Skor kan jag dock av någon anledning lägga lite mera pengar på. Kanske för att man använder dom "mera"? Det känns mer ok att betala mer för ett par skodon än en "vanlig" tröja? Eller så prioriterar man helt enkelt olika.
När vi skulle åka drog syster-yster på sig ett par riktigt snygga skor. Sådana där business-snygga skor som jag till och med skulle kunna tänka mig. Bekväma var de också, så gick på jakt i köpcentrat.
Hittade inte just dom men liknande:
Mycket olikt mig men äntligen ett par jag kan ha till de tillfällen som gympaskor (faktiskt) inte funkar, till och med för en modeagnostiker som jag.
Blev lite modstulen där jag gick bland butikerna. Kände ingen lust att gå in i någon, och när jag väl gick in var det inget som tilltalade mig. Jag är verkligen världens sämsta klädshoppare. Allt ser tråkigt, fel, konstigt, oförståeligt och svårt ut. Mördande tråkigt. Ge mig en "personal shopper" som kan ge mig en snygg basuppsättning kläder som inte får mig att känna mig som "Tootsie"!
Behöver se allt på en docka/människa för att få en uppfattning. På galgar och bord hamnar jag bara framför koftor och  cardigans. Hopplöst.


Kommentarer
Postat av: Anna i gbg

Jättesnygga skor!!! Var hittade du dom- jag skulle absolut kunna tänka mig ett par likadana ;-)

Vilken härlig helg ni verkar ha i huvudstaden- passa på att ladda lite batterier med familjen, även om jag vet att det är jobbigt för dig ibland med folk omkring dig hela tiden...

Anna i gbg....

2016-03-27 @ 21:31:15
Postat av: Linda till Anna i gbg

Tackar! Hittade dom på Scorett för det facila priset 999kr XoP
Premiär idag på jobbet, får se hur länge jag står ut! ;o)

Ja, det är jätteroligt att Lilltjejen uppskattar sina kusiner så, men ja, en helg är ganska lagom ;o)

2016-03-29 @ 07:10:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0