Tillbaka


Det är mycket ben inblandade i nästa release styrkelåt. Var lite orolig för orken efter veckans feber- och halselände men väl igång var energin som den brukar - på max! Otroligt skönt!
Kände igenom nya koreografin inför imorgon. Har nog aldrig varit så dåligt förberedd inför en release, men den satt förvånansvärt bra ändå. Teamar med Robert som meddelade att han också legat efter med pluggandet. Får se hur det går.
Johan har varit på egna äventyr fredag, lördag så jag och tjejen shoppade och gjorde lite ärenden innan jag tog itu med kartongerna från vinden. Blev en tur längs minnenas alle, väldigt roligt och stundtals lite sentimentalt. Dumpade tusentals kronor i gammal kurslitteratur och log åt mina sparade lärarkalendrar. Hittade en ovärderlig skatt i form av full låda med mina dagböcker och sparade brev. Min handstil har verkligen förändrats till det sämre, och jisses vilka kärleksbrev jag fick av en av mina tidiga pojkvänner! Så glad att jag sparat såpass - tänk vad roligt jag ska ha när jag en dag plockar fram för att läsa ordentligt. Sneglade i dagböckerna och minnena rusade tillbaka. Underbart roligt och en påminnelse hur viktigt det är för mig att fortsätta skriva - om så i den modernare bloggvarianten.

Hämtade reservdelen till diskmaskinen på vägen hem. Så urbota idiotiskt med ett emballage som tar fem gånger mer plats än nödvändigt. 
Blev en sväng till Ikea under dagen också. Säng är beställd och nu också soffa. Matbord hittades på Jysk så nu har jag det nödvändigaste klart. Den trettionde blir en spännande dag, då jag får nycklarna till mitt nya liv och möblerna levereras! Andra större inköp som återstår är bokhyllor, tv-möbel och elektronik, men bokhyllorna blir vanliga Billys från Ikea och resten känns inte lika brådis förutom komplettering av köksutrustning. Blir skönt med semestervecka efter tillträdet så jag kan fokusera på att få iordning det mest väsentliga innan Lilltjejen kommer till mig. Hoppas på att få till hennes rum så hon blir riktigt glad när hon ser det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0