Alltid är det något


När jag kom tillbaka från klipporna igår upptäckte jag vatten på altanens golv intill diskbänken. Kikade in och fann en en fin vattenstråle från kopplingen till vad-det-nu-var. Toppen.
Stängde av vattnet och försökte skruva loss den röda för att identifiera problemet. Gissade på en trasig packning, men fick inte loss den. Det blev raka vägen till Badrumsgruppen när jag morgonen efter var tillbaka på fastlandet. Med fotot som enda referens fick jag två packningar och en ny koppling utifall.
Mötte upp Johan och Lilltjejen i Kungälv  där hon föll i förtvivlad gråt när vi lämnade Gulingen i KVD:s händer. Det var nästan så jag ville gråta lite också. Min fina Guling!
Fick en stund hemma att rasta dammsugaren, röja lite, packa om väskan och få lite i magen innan detvar dags att pallra sig in till Sats i centrum för kvartalen. Teoridelen kördes först vilket innebar att jag bara hann vara med på uppvärmningslåten innan jag fick smita för att hinna till Hjuvik och färjan igen. Lite frustrerande.

Än mer frustrerande att jag, inte ens med grannarnas hjälp kunde åtgärda läckan. Verkar som hela slangen med dosan måste bytas. Reservdel från Cylinda alltså. Det måste ha hänt något under vintern. Frågan är om det är mödan lönt att fixa. Har ju rätt ont om tid nu innan flytten när man egentligen bara hinner greja under helgerna. Och färjan går för närvarande bara just då. Dessutom kunde vi heller inte få upp låset till förrådet. Där verkar också något ha hänt under vintern. Varken låsolja eller grannens starkare nypor hjälpte. De som till slut köper får bryta upp dörren. Håhå-jaja.

Håkan Hellström spelar visst på Ullevi ikväll. Rena hysterin. Man måste nog vara göteborgare - eller gaisare för att gilla honom. Grymt överskattad och förstår inte hans musik över huvudtaget. Kanske för djupt för mig eller nåt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0