Magknip

Skulle inte ätit upp resten av kladdkakan. Gnyy! Ostbågeform i Lilltjejens säng.
En annan som inte mår riktigt bra är Gulingen som tvärdog i farten när Johan var på väg hem från innebandyn. Två gånger vilket är tillräckligt oroväckande för att vi följdes till verkstan där den får stå med hopp om att få komma in imorgon. Kul.
En tredje som inte heller mår bra är Lilltjejen som snorar och hostar på gränsen till kräkning- när hon lagt sig konstigt nog. Energin dock inget fel på. "Det är så tråkigt att vara förkyld!" Jotack, mamma hoppas på att klara sig undan.
Inget fel på min energi heller vid välbehövligt pass i Frölunda. Grymt skönt!
Lade mig i bastun efteråt och då hände det igen. En fullt träningsklädd tjej kom in och satte sig - och tog fram sin mobil! Uppenbarligen färdigtränad men utan en droppe svett i det foundationtäckta ansiktet. Snapchattade, tog selfie, drack lite vatten och gick sedan ut. What liksom? Kanske hon bara...frös?
Lilltjejen älskar "Fixa rummet" på Barnkanalen. Tjatar om att få ett liknande kattrum som tjejen i ett avsnitt. Mamma gick med på att göra chokladmössen, alltid något. Riktigt söta, både bildligt och bokstavligt.
Imorgon kör vi turbo igen fem dagar framåt. Sedan ska jag koppla bort omvärlden. Äntligen!


Kommentarer
Postat av: Anna W

Här tror Emma att tjejen ville att det skulle se ut som om hon tränat... ;-)

2016-02-01 @ 07:24:09
Postat av: Anonym

Ja säkert! "Se vad svettig jag är!" 😂

2016-02-01 @ 12:22:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0