Sista veckan

Gråbröderna var ute inatt. Bror väntade när jag kikade ut och Brorsan kom älgande från skogen när jag lockade lite. De är så söta!
Grannkatten Sladden är tydligen känd för att trava in i andras hem, så också vårat. Han klättrar upp för balkongen! När jag kikar ut står han där ser fullkomligt nöjd ut med sig själv. Och genom öppningen Bror, och nu han kommer igenom, kikar Ester upp - katten från våningen under! Kan inte direkt påstå att våra grå gör mycket för att försvara sin hemvist.

Inskolningens första vecka är avklarad och ser inte ut att behövas mer heller. Vet inte hur de planerade när de lade en studiedag under veckan men gått bra ändå. På måndag får Johan köra på som vanligt.
Studiedagen körde vi Slottskogen och Liseberg - tills de stängde barnkarusellerna! Av ren slump träffade Lilltjejen en jämnårig tjej som hon klickade med direkt. Hennes mamma tyckte det var så roligt och liksom mig oförmögen att åka något som snurrar det minsta - så vi slog följe så de kunde åka denna typ av kräk-attraktioner tillsammans. Perfekt!
Tjejen hade redan innan åkt Jukebox på egen hand, en fullkomlig omöjlighet för mig som blev illamående av den klassiska hästkarusellen!
När de hade så roligt ihop hade jag inte hjärta att åka hem tidigare, trots att vi varit där sedan öppning klockan ett. Väl hemma somnade hon rätt fort kan konstateras.

Imorgon blir det kalas hos en gammal dagiskompis. Hon ser fram emot att träffa sina tidigare vänner så hoppas de är där.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0