Mumbai - Indien


Jag hade tur och hamnade bredvid en indier som inte sade flaska på hela resan. Sträckan Götet till Istanbul gick också bra. Efter den kilometerlånga passkontrollen knockas vi av värmen trots att det är tidig morgon och således som svalast. Hämtas av hotellet och plöjer genom områden som är rena misären men ändock som jag fruktar inte det värsta. Utmärkande är sopbergen, de lösdrivande hundarna och att det nästan bara är män som syns.
Vi svänger av huvudvägen och plötsligt är området förändrat. Vi har kommit till hotellet. Vid grinden går en hund igenom våra bilar. "-Drugs?" Frågar vi. "-No, bomb", är svaret. Vid entren scannas vi och våra väskor. Och vi omsluts av den gigantiska luftkonditionerade lobbyn med sina blanka ytor och höjd till tak.
Rummet är lyxigt med härlig utsikt och vi åker upp till trettiosjätte våningen för frukost i samma anda. Sex american pancakes och en omelett senare är Linda mätt och än mer trött efter få sovtimmar på planet. Vi alla går och knoppar en timme. Jag slocknar direkt och vaknar desorienterad. Jag och Anette försöker jobba lite men ger upp och återvänder till våra rum. En knapp timme senare är vi tillbaka allihopa och slutför våra förberedelser för veckan.
Med det fullspäckade schemat som väntar passar vi på att dra ner till poolen. Det är hett, vackert och bara underbart härligt! Var jag nyss i vårkyligt Göteborg?
Ikväll väntar middag med Capparna och sedan lär det rulla på. Förvisso börjar vi relativt sent på dagarna som kompensation(?) för de bokade kvällarna. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0