Extra svett

Vaknade med den där svidande och svullna känslan i ögonen efter all gråt dagen innan. Gråta och gå vidare. Gilla läget och göra det bästa utav det. Jag har ingen annan att skylla än mig själv.


Det var osedvanligt varmt i anläggningen idag. Tydligen problem med ventilationen. I salen stod termostaten på tjugofyra grader med solen pressande mot fönstren. Drog ned termostaten och kyligare luft strömmade genast ur aggregaten. Inga större problem i vår sal i alla fall, men extra varmt blev det ändå. Min mångåriga stammis från Kållered dök upp och svettades med oss - kul! Och generellt rätt bra med folk trots det fina vädret på utsidan.

Det var visning av huset idag igen så jag och Lilltjejen hängde i Allum efter dansskolan. Skalkläder och skor till den varmare säsongen inhandlades innan sedvanlig proviantering. Känner mig inte ett dugg redo inför Indien på lördag. Har jag passande kläder för business och fyrtio grader? Vi ska kanske presentera något, men vad? Lätt att förbereds en "utifall-presentation". Har sett mail och sms gå fram och tillbaka om strul med hotellet. Vi skulle byta, och så inte byta. Nej, visst byta ändå. Eller inte. Det ena liite lyxigare än det andra men längre från kontoret - men nära shopping. Det andra är billigare men närmare kontoret och bättre grejer som ingår eller vad det nu var. Herrejösses, båda är lyxhotell!
Stackars Capgemini-folket som försöker boka middag och tillställning där vi ska bo vet nu varken ut eller in. Vi är visst ett gäng Volvianer som ska dit. Mitt sällskap består av fem, eller var det sex personer? Hörde sedan att ett gäng från SMO, eller var det SD&A som också skulle ner. När vi skulle boka flygbiljetterna strävade alla efter att hitta platser intill varandra. Jag sökte mig bort istället. Orka tjöta heeela resan. Lär säkert hamna bredvid någon okänd tjötröv istället. Som luktar svett och vitlök. Får försjunka i någon bok. Önskar jag hade ett gäng filmer att gömma mig med. Att plugga i öronsnäckor kan väl inte misstolkas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0