Från jakt till fridfullhet


Vi älskade första året, missade tyvärr den andra så var taggade till den tredje. Stadsjakten, ett Amazing race i lokalt miniformat. Hundraen lag flängde runt i stan på jakt efter de platser som gåtor och rebusar avslöjade. Där väntade utmaningar i olika former. Tio godkända krävdes innan tiden gick ut och det fixade vi med en timme till godo.
Bågskytte och världsrekordförsök i ärtförflyttning på Hisingen. Hade lyckträff och fick Stadsjaktstaxin som vi tog till Mölndal och MINI. En gång per lag fick taxin användas såvida den var ledig. Annars enbart kommunal transport eller fötter som gällde. Blev en del springande i mer eller mindre regn.
Frågesport, kajakpaddling, tangrampussel, hitta varor för specifikt belopp och rangordna burkar efter vikt. Och så fotboll i sådana där "bubblor" nedan som jag inte minns namnet på. Helgalet!
Från galen fotboll iklädd plastbubbla till uppklarnande väder och stillheten på StV. Hämtade Lilltjejen hos farmor och farfar där vi också duschade innan vi drog rätt ut via lite proviantering i Amhult.

När adrenalinet lämnat Johan trivdes han bäst i soffan medan jag gick ut och njöt ofantligt av vinden och utsikten. Energidepåerna fylldes till bredden och svämmade över. Jag sprang över klippor och bryggor bara för att det kändes så jäkla bra. Stod mot den tilltagna vinden och motstod frestelsen att sträcka ut armarna. Helt enkelt underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0