Trettionio


För ett bra tag sedan hamnade jag framför ett klipp där den där matlagnings-Tina hälsade på kändisar och, öh, lagade mat. Denna gång var det Malena Ernman. Tina frågade om hon kunde sjunga något varpå hon på några sekunders strofer nästan fick mig tårögd. 
Nyligen hade Malena någon välgörenhetsframträdande till förmån för flyktingarna (?) och hade jag bott i huvudstaden hade jag gärna besökt den. Ändå har jag aldrig anammat hennes musik på till exempel Spotify. Tror det är live-grejen som gör det.
Tydligen snappade Johan upp detta så nu har jag fått chansen att se henne live till jul! Ska bli riktigt roligt.

Ronja hjälpte mig dekorera tårtan, omåttligt förtjust i det blå pyntet. Japp, en L-tårta! Tydligt tema på presenterna från svärföräldrarna och Nini. Lämnade in det gigantiska sjökortet för inramning innan passet. Och nu blir det att plugga och öva knopar hela vintern! Inget pinsamt fummel när man ska förtöja vid bryggan. Betydligt roligare att plugga än ITIL-processer...

(Still going strong!)

Imorgon ska jag köpa mig en sorts födelsedagspresent som jag hittade på Blocket. Något jag aldrig trott mig skulle ge mig på (har i och för sig inte gjort det ännu), men det tänkte jag förvisso om löpträningen också. Det känns nästan lite pinsamt faktiskt, men har länge funderat, uppmuntrats, stött och blött och till slut fått någon form av nyfikenhet. Stort, gigantiskt kors i taket säger jag bara. Det sade Johan med.
Nu ska jag unna mig en bastu idag igen. Och äta upp resten av tårtan när jag kommer hem!


Kommentarer
Postat av: Elin

Stort grattis!!!

Supernyfiken på din Blocketpresent nu ju 😉

2015-10-11 @ 22:17:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0