I-landsproblem som sagt

Någon snälla ge mig en "personal shopper"! Johan kom helt apropå hem sent igår kväll istället så jag drog några timmar tidigare till Frölunda för att hämta det inramade sjökortet och hitta nya byxor. Svarta var prio och då är det ju käckt att man har sitt utprovade märke på MQ. Bara trava rätt in och hugga en storlek mindre. Därefter blev jag sjavandes genom köpcentret, ovillig att gå in någonstans. Motstod sportbutikerna, klapp på axeln. Dreglade lite på Desiguals olika tröjor men frös till över prislappen och gick tröjlös därifrån. Snygga är dom men inte åttahundrakronors-snygga.
Förutom Desiguals utstickande design finner jag mig hamna i samma vanliga kategori. Koftor, cardigans, svart, grått och mera svart. Tittar hjälplöst på alla plagg jag knappt kan namnen på och önskar jag hade förmågan att se hur de ska kombineras, att veta vad jag passar i och trivs i som inte bara är svart och enkelt. Allt ser lika lockande och intetsägande ut för mig där på hyllor och hängare. Behöver byxor, behöver trosor. Också skittråkigt att köpa, men än värre är bh. För oss plattbystade finns inte mycket roligt, eller så orkar jag inte leta. Liksom byxor, hittar jag en modell som funkar köper jag flera. Kanske borde göra en investering på bh-fronten, så som jag gjorde vid bikiniköpet med en "riktig" underklädesbutik där kunnig personal får plocka fram det jag behöver. Tycker bara inte det är värt hundratals kronor för något som ändå inte syns. Lika kul som att byta spindelled på bilen.
Gnälligt värre i mina inlägg på sistone.
Hämtade mitt inramade sjökort (skitsnyggt blev det) och kånkade ut till Gulingen. Fick med nöd och näppe in det där bak.
Sammantaget en bra helg trots gnället. Presenter och utstyrslar för nästa helg är fixade. Lilltjejen målade Imse vimse spindel på korten bland hjärtan och blommor. Min ypperliga middag, gissa vad som inte ätits upp. Dags att duscha och åka hem och komplettera. Har ett helt paket Mums-Mums som väntar! Fattar inte hur jag kunde glömma dom igår.
Nästa vecka är det vår två timmars Halloweencombat. Ska bli riktigt roligt då jag gillar att klä ut mig. Måste bara plugga in alla låtarna också. Störigt nog är nacken ännu inte bra. Hur länge sitter sådan där nackspärr i egentligen? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0