I ett

Sköljt bort blodspåren från badkaret och burit ut gravstenarna till Gulingen. Alla våra grejer från vår Halloweenfest 2007(?) har vi ju kvar så de kommer till användning nu. Då jag drar direkt från StV till Frölunda på söndag måste jag ha allt klart när jag åker till jobbet på fredag. Blir på StV hela helgen för att vintra medan Johan tar de två kalasen med Lilltjejen lördag respektive söndag.
Har ännu inte börjat kolla låtarna vi ska köra, blir hemma sent imorgon efter Kålleredspasset och så väntar en representant från Sector alarm därefter. Vet inte hur jag tänkte som lät honom boka in sig klockan nio. Jag kommer att dunka pannan i köksbordet. Passet är nästan fullbokat så detta kommer bli riktigt roligt!
De lugnare dagar som varit är förbi, nu går det i ett. Min efterträdare är klar - en konsult vid namn Martin som tydligen såg lite stressad ut enligt chefen som träffade honom strax efter vårt första handover-möte. Hehe. Jag matar över mail och möteskallelser till honom medan jag på min sida översvämmas av detsamma från CRM. Har bara skapat en mapp där jag trycker ned allting för senare genomgång. Deltog delvis i nya gruppens veckomöte vilket kändes jättekonstigt. När jag till andra halvan återvände till gamla gruppen kändes det snudd på sorgligt. Vår grupp är så bra och trivs grymt bra med Nicklas, chefen!  Skittråkigt rent ut sagt att lämna honom och kollegorna. Visst är jag kvar i samma avdelning och det platslösa landskapen möjliggör att jag kan sitta kvar kring dom men det blir ju inte riktigt densamma.
Lite oroväckande var den känsla den nya gruppen utstrålade gällande att vara AM för CRM. "Lycka till" och mentala huvudskakningar. Kanske övertolkning från min sida men påminns ständigt från håll och kanter vilken krävande verksamhet och applikationsportfölj det är. Flera AMs under få år låter ju illavarslande. Så går det när man hoppar huvudstupa in i något utan efterforskningar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0