Helgavslut


LesMillskavalkad i Rosa Bandets anda i Kållered. Sextio pers körde tills fönstren immade igen. Sh'bam, Body Pump, Body Vive, Body Combat, CX Worx och Body Balance i över en och en halv timme. Min kropp var fast i spa-läge eller något då kroppen kändes som bly och hjärnan inte alls på humör för träning. Men sedan händer ju det där magiska när man ställer sig framför deltagarna, drar på sig headset och musiken pumpar igång. Energin gick i taket och det smittade av sig till golvet när de hittills ovanligt tysta och oresponsiva deltagarna gav grymt gensvar. Combaten är ju tacksam på det sättet, och väljer man mindre koreografinmässigt svåra låtar ges möjlighet att lyssna och faktiskt svara. Mina tre låtar flög fram, så jäkla roligt!
Klubbchefen stod på innegården och grillade gratiskorv till den som var sugen. Undertecknad var inte svårövertalad.

Hemma väntade klyvna humrar som också Tomas och Monica bjudits in att avnjuta. Eller ja, de njöt i alla fall medan jag, tja åt - en del. Klart överskattat. Fattar verkligen inte grejen. Det är ju bara som jättekräftor men betydligt mer oaptitliga där de ligger uppfläkta. Ser mer ut som dissektionsobjekt än måltid.
Johan muttrade något om otacksam. Han är ännu putt för det svala mottagandet av räköverraskningen han ordnade när vi nyss hade träffats... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0