Heldag


Slappnar av efter en skön bastu. Johan har somnat i soffan liksom två grå hos mig. Båten ligger tryggt på StV nu efter en insats av soffsovaren och några ö-bor. Vi tjejer fick en heldag med shopping, simskola och Liseberg. De utvuxna skalbyxorna till Lilltjejen ersattes av nya och kalaspresent inhandlades. 
Det är ju Johan som följt Lilltjejen till simskolan denna termin så jag har hört om hennes framsteg. Nu fick jag själv bevittna hur hon simmar ryggsim och dyker efter grejer. Framstupaläget är ännu dykvariant men jag är högeligen imponerad. Enligt Johan hoppar hon i på djupa sidan och (rygg)simmar till kanten. Då jag inte var ombytt vågade jag inte låta henne bevisa detta.

Max-lunch innan vidare färd in till Liseberg där Anna-Karin och Marcus anslöt.
Sista helgen för säsongen, borträknat Jul på Liseberg. Vackert väder men kallt. Dubbelt långärmat och jacka räckte uppenbarligen inte för mig utan frös som en hund hela tiden. Lilltjejen däremot fick man mer eller mindre tvinga på mer kläder. Hon är som sin far.
Lite folk till glest mot slutet, såpass att de till slut kunde springa ut och in igen till attraktionerna. Om och om igen.
Japp, jag fick också krama kanin!

Trött men nöjd mamma som nu också ska ta och sova lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0