Väntar


Fördriver tiden medan Lilltjejen är på simskolan. Johan är förkyld så jag fick åka med henne. Faktiskt ombytt för att bada själv men känner ingen som helst lust att fraternisera i vattnet som är pintjockt med folk. Underbart att simma och känna hårstråna mot händerna. Hänger bredvid och hoppar i när Ronja är klar och eventuellt vill bada mer.

Haft de två första träffarna med killen jag ska ersätta. Han är imponerande strukturerad och tydlig, och ju mer han berättar desto mer inser jag att det varit ett måste på det uppdraget. Chefer må säga att jag ska klara mig hyggligt efter en månad, en uppfattning han inte delar och lägger upp en plan fram till jul. Det märks att han vill göra en ordentlig överlämning, trots att hans nya chef pockar på tid och uppmärksamhet med nya uppgifter. 
Veckan har som väntat varit intensiv med fokus på överlämning till Martin. Nästa vecka drar mitt nya igång på allvar och kalendern har exploderat. Då har Johan, han jag eftersträder ändå sållat ut de mest prioriterade mötena. Det känns spännande och oroligt om vartannat. En bristande tro på mig själv varvad med förtröstan att det löser sig. Nu har jag ju kastat mig i - då är det bara att först hålla sig flytande och sedan lära sig simma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0