Ska bara...

VAK i gryningsljuset efter jag och Pär varit i Volvohallen och shoppat lite. Denna fullspäckade vecka öörnar på och man är tacksam för att man hinner gå på toaletten. Det är en lättnad att köra överlämning till Martin, få göra något man förstår och kan efter alla möten med nya grejer och personer där man inte hänger med för fem öre. Sinnesstämningen pendlar mellan förtvivlan (Nej, detta går inte, jag klarar det aldrig!) och förtröstan (Det löser sig tids nog, alla är nya i början). Oavsett är det ganska tröttande och möten där jag inte förstår är dessutom inte min starka sida precis - jag blir sketastrött. På sådan nivå att jag nästan somnar, vilket jag hamnade i igår. Jobbigt! För jag vill ju, måste ju försöka hänga med.
 
Nåja, bland mailen som trillade in idag var det ett som stack ut. 
Japp, jag fick plats i Volvogruppen i år igen! Wee! När jag för knappa året sedan fick detta mail var det ren förskräckelse. Jag skulle ju inte vinna en plats! De trevande försök till löpning jag gjort hittills vid den tiden, på slingan utanför jobbet imponerade inte någonstans. Nu var det bara att ta tag i det på allvar. Och se vad bra det blev! 
Nu var jag ju redan anmäld för nästa års varv så jag flyttas över till Volvos startgrupp som antagligen har bättre starttid än den jag hamnat i baserat på min tid i år. 
 
Johan är på after work med jobbet och kollar nån speciell fotbollsmatch. Lilltjejen snarkar så jag här det ända hit och jag är nu rätt trött i ögat. Siktar på att kliva upp och lubba imorgon så hoppas vädret blir hyfsat. Har ju nya löparkläder att inviga, hoho!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0