Sängen igen


En överlycklig Lilltjej betraktade den frostvita utsidan och konstaterade att det äntligen var vinter. Tja, här nere är det väl typ det närmaste man kan komma. Vältajmat med vinterdäcken i alla fall.
Nya releasen är liksom de senaste, koreografimässigt enkel - en medveten inriktning de tagit för att attrahera en bredare målgrupp. Men de hänger kvar vid HIIT-inslagen vilket jag är lagomt förtjust i. Känns lite fantasilöst bara att köra massa sprint i slutet på en låt.
Musiken har jag ännu inte kommit in i. Sista powerlåten är i alla fall riktigt bra, tack och lov.
Köpte och plöjde denna under kvällen. Deckare brukar ju dominera mina inköp men denna var riktigt bra. Såpass att jag som sagt plöjde den i ett nafs. Det jag tyckte var lite anmärkningsvärt var avsaknaden av personbeskrivningarna ur fysisk aspekt. Rätt ovanligt att själv måsta måla upp de yttre egenskaperna när informationen här på sin höjd delgav längd på håret och längdförhållande mellan familjemedlemmarna. Fick inget hum över huvudtaget om huvudpersonens yttre. Hår- och ögonfärg, kroppsbyggnad eller ens kläder. Jag tycker ju om att försöka se karaktären framför mig som författaren beskriver. 
Nåväl, skönt att läsa och bara vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0