Okynnesätit

Innan jag drog till passet blev det snabbt bygge av pepparkakshus med Lilltjejen. Glöm det där att baka delarna själv, här är det färdigt modulhus som gäller.
Öm i gommen efter att lite för ivrigt slevat i mig Harrys goda fisk- och skaldjurssoppa. Drog till Stenungsund för att lämna igen de träningskläder till Thomas som vi inte skulle ha. Passade på att käka middag och prata av oss lite.
Marängswissen (stavas det så?) var alldeles för stor och totalt onödig när jag redan var mätt. Typiskt mig. När jag lämnade Stenungsund (stinn i magen) vräkte blötsnön ned med glopp i storleken av bebishänder. I Kungälv var det uppehåll och här i Olofstorp fullkomligen vräker regnet ner. Typiskt vinterväder på västkusten, hurra.
Nu snarkar Lilltjejen intill mig, tätt intill en regnvåt Brorsa. Lilla Grå med sin lena päls intill mitt ben. Johan kollar på Saknad (orka) och jag ska göra mig klar för sängen och plugga pass. Sade jag att jag är äckelmätt? Fy vad onödig den där glass/maräng/grädd- och banan-bomben var! Burp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0