Nattning


Efter, mera efter och beviset på rejäl rövsvett. Riktigt många idag- typiskt när jag nästa vecka får ställa in. Heldag och kväll med nya gruppen på jobbet och fick inte tag på någon vikarie.
Vikarie ska jag dock vara i Majorna på lördag. Senast jag vikarierade där (tretimmars-specislpasset räknas inte) hade jag haft sommaruppehåll drygt två veckor och releasen var en av de tuffare konditionsmässigt. Det var ett av mina sämsta pass någonsin.
Nu tänkte jag visa vad jag faktiskt går för och köra samma muy-thai som jag nästan kreverade till den gången. Hohoho!


Kommentarer
Postat av: Anna i gbg

Vad fin du är i röda blusen! Men... har du gått ner i vikt? Du ser mycket smalare ut än du brukar- eller har du bara fått till en annan vinkel med kameran? ;-) Oavsett- snygg är du! :-D Det är du i och för sig alltid... haha... nu trasslar jag in mig ;-)

Anna i gbg....

2015-11-13 @ 10:50:44
Postat av: Linda till Anna i gbg

Hahaha, lugnt! Och tack 😊 Har faktiskt tappat nästan tio kilo och nästan två byxstorlekar! 😳 Kan bara skylla på löpningen för äter ännu lika värdelöst 😜

2015-11-13 @ 12:24:08
Postat av: Linda kompletterar...

Sedan ska man inte underskatta kameravinkelns magi 😉

2015-11-13 @ 12:25:41
Postat av: Anna i gbg

Oj! Löpning is da shit alltså? ;-) Jag försökte börja i somras- köpte nya skor då jag fick lite ont i knät i början och tänkte att det berodde på att skorna var gamla. Var på Löplabbet och fick ett par utprovade åt mig och det gick bra i början, men så plötsligt en dag fick jag så ont så jag var tvungen att gå hem :-( Det släpper så fort jag slutar springa men kommer tillbaks när jag börjar igen... så frustrerande då jag inte är så trött i "flåset" utan att kroppen inte pallar :-( Efter det har jag inte kommit igång igen och nu drar jag mig för att ge mig ut i mörkret....

Anna i gbg....

2015-11-13 @ 16:51:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0