Jomensåatt...


Att sitta bakom ratten och låta bilen ta hundraprocentig kontroll medför en lätt skrämmande känsla. Och då körde vi ändå på en kontrollerad testbana. Ändock häftigt att prova.

Mitt livs första golflektion var riktigt givande - efter lite trölig men väntad "intervju" av tränaren, eller "pro"(?) som de tydligen kallas. Tyckte det var lite kul att han bokstavligt talat noterade min beskrivning av mitt jobb: "Jobbar med IT Volvo kontorsråtta". Fick efter några svingar en tejpliknande grej över handleden och underarmen som skulle strama och därmed påminna om att hålla den rak. Han petade lite här, justerade lite där och så stack bollen iväg så gott som dit jag ville. Han var nöjd och jag sken som en duktig elev.
Uschligt dyrt var det dock så får se om det blir någon fler gång. Samma dilemma som PT. Det känns jättebra och roligt när man ser resultat, men är det ändå värt den kostnaden?

Kom till dagis och påmindes hur tiden går. Fotot på klädlådan har bytts ut till årets. 

När Lilltjejen plaskade i badet satte jag mig och pluggade nya releasen - och slocknade på tre sekunder. Johan petade på mig och skickade mig i säng. Då var klockan inte ens halv åtta! Insåg mig dock besegrad av den gångna veckan och hade somnat under både mitt och Johans täcke innan stora visaren passerat tolv. Så får det bli ibland.
Skönt att dega i sängen nu även om ryggen definitivt fått nog. Idag är det innebandy för Johan som vanligt dessa lördagsmorgnar. Sedan simskola för Lilltjejen och därefter combat kvartal för mig. Tömma tvättunnan och veckohandla är troliga aktivitetskandidater därefter. För det var imorgon Lilltjejen skulle på kalas igen va? Hm. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0