Premiär i maj


Så var det dags för årets första utomhuspass. Tre varv på två och en halvan som inte blev tiktigt två och en halv då jag rundade något ovanför skylten. Jättefina spår i Lerum. Var förberedd på att det skulle vara tyngre
än löpbandet. Dock inte på nära-döden-upplevelsen. Värkande luftrör och blytung kropp. Alla försök på bandet, löparträffar och PT-timmar kändes totalt bortkastade. Jogga med Elin imorgon, hur tänkte jag? Göteborgsvarvet, jo tjena!
Det var första dryga kilometern. Sedan kom jag väl igång lite och tog det andra varvet så som jag föresatt mig att göra. Knatade uppför de två korta knicksarna som rundan hade men höll igång resten. Kändes såpass hyfsat att jag föll in på ett tredje och hade till och med tankar på ett fjärde. Riktigt nöjd i mål bara för att upptäcka att jag inte aktiverat gps-funktionen i Runkeeper. Ingen exakt sträcka alltså. Fyrtiotre minuter höll jag på i varje fall för de nästan-tre hela varven. Kanske ska vara modig och testa tio kilometaren nästa gång? Lite hybrisvarning. Är nog mest rädd att springa fel. Var nojjig att hamna på tian istället för två och en halvan. Så har jag alltid varit, rädd att hamna på ett megalångt spår med känslan att vara vilse i skogen. På ett elljusspår. Rädslor är inte alltid rationella.

För övrigt har första maj bjudit på veckohandling, tvätt och besök av A-K och Marcus.
Johan har sysselsatt sig med flickmatch
på Vallen och GAIS på Gamla Ullevi. De lyckliga små hann få en liten busstund när han kom hem.

Kommentarer
Postat av: Elin

Härligt! Imorrn kan vi erbjuda allt upp till 20 km 😉

2015-05-01 @ 23:30:22
Postat av: Linda

Stopp och belägg, hybrisvarning skrev jag ju! :)
Inga uppförsbackar och fistempo är det som gäller ok?! ;)

2015-05-02 @ 06:40:43
Postat av: Elin

Absolut!! ☺️

2015-05-02 @ 10:09:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0