Onsdagsupdate

Man byter de svarta byxorna till en svart kjol och får genast komplimanger och frågor om jag ska på jobbintervju. Ser jag så slashasig ut i vanliga fall? Att en så enkel kjol utgör sådan skillnad? Kanske på en person som mig som praktiskt taget aldrig har kjol...
 
Planen var att vår avdelning skulle till Skövde torsdag till fredag. Nu blev det inställt så vi står plötsligt med två mötesfria dagar. Jag tog initiativet och föreslog att vår grupp kunde jobba från Arken istället som ju bjuder på lite trevligare omgivningar. Så jag och Mikael går all in och börjar morgondagen med hotellfrukost innan vi sjunker ned i någon av deras fåtöljer. Sedan ansluter några till senare och under dagen. 
De två mötesfria dagarna innebar dock att dessa tre varit desto mera späckade. Att hoppa mellan det ena mötet efter det andra om helt olika saker är knappast optimalt men sådant är läget när man har olika parter, verksamheter och aktiviteter att ta hand om. Sedan är det ju faktiskt också ganska kul, även om det nu blivit extra på sistone. Det går i vågor som sagt. Chef-Nicklas åker till Shanghai nästa vecka så jag hoppar in som acting. Hoppas på lugna dagar!
Så mycket möten som sagt men började lugnt och trevligt denna dag med månadens mentorsträff. Alltid lika inspirerande och energiboostande. Kan inte vara nog glad för att Nicklas lät mig få denna möjlighet och dessutom föreslå Sven som han heter, som Nicklas också haft som sin mentor. Programåret närmar sig sitt slut men vi har kommit överens att fortsätta hålla kontakten och träffas regelbundet så länge det känns givande för oss båda. Grymt juh!
 
Vacker solig kväll på utsidan och Johan är på Vallen och tränar. Jag är ruskigt sugen på ett löppass men får hålla mig hemma med Lilltjejen. Fick ju köra min combat i Partille ändå. I söndags blev jag nog lite chockad över hur illa det var och illa faktiskt blev. I måndags var jag mera förberedd och fick dessutom snilleblixten att vända mig så jag hela tiden kunde köra med benet som fungerade. Det vill säga halva låten körde jag som man ska, dvs spegelvänt och andra halvan körde jag så som deltagarna. Inte optimalt, men minimerade obefintliga mes-knän och fån-sparkar. Snacka om att den friska sidan fick en utmaning!
Vid PT-sessionen igår var det enbart överkropp som gällde, naturligt nog. Extra fokus på axlar och triceps. Det känns idag kan jag lova! 
 
Det som stör mig mest med att Skövde ställdes in är att Ylva bytte bort sin egen klass för att kunna hjälpa mig med mitt i Kållered. Det är ju alltid hopplöst med vikarie till Kållered så när det för denna gång löste sig så blev resan inte av! Jag kan ju inte begära att hon ska göra en sådan uppoffring igen efter sommaren när det nu eventuellt blir en ny chans. På söndag är det dags för kvartal igen. Inte klokt vad fort månaderna går. Om några veckor är det midsommar. Hallå, sommarkänsla? Inte riktigt!
 

Kommentarer
Postat av: Anna i gbg

Det är ju tur att du har gympadojorna som neutraliserar det hela ;-) Men ja du är urtjusig!!! Visst är det skumt att det känns sådär uppklätt bara för att man inte brukar ha kjol? Andra som har kjol jämt istället- känner väl inte samma sak? Antar jag....eller?

Anna i gbg....

2015-05-28 @ 22:34:57
Postat av: Linda till Anna i gbg

Tack! Haha, ja med "finskor" hade det definitivt blivit för mycket! XoP
De som har kjol och klänningar eller klackskor för den delen känner sig säkert som patrask när de INTE har det ;o)

2015-05-30 @ 13:02:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0