Sen kväll


Jepp, ser lite galen ut. Kör så hårt att till och med ögonen behöver extra syre. Hur ska man annars tolka de rödsprängda vitorna jag ofta har efteråt? Det gillar jag, köra så hårt att ögonen flämtar.

Apropå flämta så gjorde Lilltjejen det idag. Till slut släppte det och hon hängde med i Knatteskutt utan problem. All tidigare blygsel fullkomligt bortblåst.
Dagens tema var basket. Lyckan var stor när hon satte bollen i stora korgen. Inhandlade träningskläder idag viöket kanske bidrog till engagemanget. Rosa och blått var enda alternativen så när favoritfärgen fanns var valet enkelt.
Hittade förresten etiketten till träningsväskan inuti när jag kom hem. Den var ju två hundra spänn billigare än expediten knapprat in och plötsligt var priset inom rimlighetens nivå.

Influensan härjar till höger och vänster. Johan sov faktiskt oavbrutet till lördagen utan att bli anmärkningsvärt piggare för det. Och nu ligger han brevid och hostar. Funderar på att gå och lägga mig på soffan.

Att ha en Hemmakväll vägg i vägg med träningsanläggningen är inget hit. Notera dock att jag tog den mindre burken. Och den är till jobbet, inte mig. Inte helt i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Anna W

Vad kul att det släppte för henne tillslut!! Här är nu hela familjen drabbad av influensan. Jag verkar ha lyckats missa den med en hårsmån (bara liten febertopp igår) medan de övriga ligger som blöta fläckar lite här och där i huset... Bra att du motar bort alla virus med godis! Det och all din träning gör nog susen! Kram!

2015-03-09 @ 07:21:41
Postat av: Linda till Anna W

Haha, ja jag kör stenhårt på det! Jag ska banne mig inte bli sjuk! XoP
Låter ju inte så lajbans hos er just nu, hoppas hoppas du klarar dig!
Kram

2015-03-09 @ 22:00:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0