Micromiddag


Invigde nya micron med min eminenta middag. Smakar helt ok faktiskt. Färdigrätterna kvalitet utvecklas i viss mån.
Funkar skitbra med cykelhandskar till Body Combat. Inget golvglidande vid armhävningar. Hade deltagare som brukar vara köra med mig i Frölunda och blir så glad när de bara konstaterar: "Bara för att det är du!". Kan man få bättre betyg?
Ännu en rolig grej är att jag ska köra ett extra pass tre veckor framåt med start på söndag! Japp, två pass på söndag.
Jag ska gästvikariera på en annan klubb, Endorfin i Lerum!
Fått det godkänt av NW vilket jag tycker var himla schysst. Det var Lilltjejens förskollärare som frågade om jag inte kunde komma till dom när ordinarie skulle på semester. Skitkul juh!
Söndag som sagt och sedan kommande två tisdagar. 
Lilltjejen ser jag inte mycket mer än till nattningen, idag hämtad och omhuldad av farmor. Idag var det en fjäril som gällde, söttjejen. Imorgon hämtas hon också av farmor för att också sova över där medan morsan och farsan äter gott på Pinchos och försöker vara kulturella på konserthuset.

Workshop med mentorsprogrammet för
mentorer och mentees. Riktigt dålig uppslutning rent ut sagt vilket jag tycker är tråkigt. Är så glad att min mentor ger mig så mycket av sin tid, till och med lunch innan. Trevligt och gott.
Vi som nu var där fick en riktigt bra föreläsning följt av värderingsövning, allt med syfte att belysa våra olikheter och svårigheten att faktiskt ifrågasätta våra egna värderingar. Tänkvärt, nyttigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0