Marslördag


Johan tog Lilltjejen till simskolan och sedan kusinerna i Lindome. Under tiden gick jag lös i hennes rum. Fyllde Gulingen med gamla leksaker, böcker, kläder och bebisgrejer samt organiserade om för lite bättre plats. Stadsmissionen fick en del att gå igenom. skönt att ha det gjort. 
Vanliga tvättandet, plockandet och så veckohandlingen avklarad. Hittade faktiskt en ny träningsväska på Stadium samtidigt som jag shoppade shorts till Johan.
Kände inte igen märket men den uppfyllde mina kriterier så högg den sista som var visningsexet. Storknade nästan när jag skulle betala. Går denna upp i sömmarna ska de minsann få höra! 

Bänkade mig till Melodifestivalens Andra chans. Ostbågarna var slut innan den hunnit börja. Johan somnade någonstans vid sex halv sju så antingen kommer han att vara sjukt utvilad imorgon eller väcka mig inatt med rastlöst donande i huset.
Jag flyttade till Lilltjejens säng natten till idag då hon snarkade som en mindre moped i mitt öra. Tror ryggen gillar hennes madrass lite bättre. Den är stenhård. Sov inte mycket bättre ändå då Gråtrion levde rövare i rummet. Kanske därför Liltjejen tassar över till oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0