Lite mör


Gick jättebra också vid dagens Knatteskutt. Sista gången inomhus. Efter påskuppehåll blir det uteaktiviteter istället.
Före och efter Lilltjejens aktivitet körde morsan sina. Endorfiner på Endorfins jättefina anläggning i Lerum för en liten grupp som verkade nöjda med vikarien. Tummar upp och kommentarer om bra tydlighet, då är jag också nöjd!
Kändes duktigt segt i kroppen att köra ännu ett pass men väl igång går det ju oftast bra. Nästa vecka får Frölundianerna klara sig utan mig då vi är i Stockholm.
Plöjde denna mellan tvätt och städ igår då Johan och Ronja var på simskola och födelsedagskalas. Har ju väntat på pocketutgåvan.

Senare blev det lite påskpynt av björkris - första gången ever i detta hus. Och målning i samma tema.
Vet inte riktigt vart denna helg tog vägen men det har varit en bra sådan i alla fall.
Tror jag ska skjuta lite på tisdagens PT session. Med Combat igen imorgon och på tisdag kan det kanske vara smart att om möjligt flytta den till torsdag. Ställde in Kålleredscombaten för Skärtorsdag och alternativet att kanske åka till huvudstaden på den kvällen. Ett pass per dag är tillräckligt för min gamla kropp. Axeln fortsätter att bråka och värker hela tiden. Rotationskuff sade PT:n. Hittepå sade undertecknad och googlade. Fyra muskler som stabiliserar axeln. Happ. Rotationskuff alltså. Kanske det är som bråkar, kanske ren ålderskrämpa. Om det nu vore rotationstjofräsen så är det vila som gäller. Jomensåatteee.
Glömde rena underkläder också. Toppen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0