Eftersvett som vanligt


Alltså, varför blir jag så rödögd? Ser ju inte klokt ut och deltagarna måste ju undra. Grymma tjejer idag med bra tryck och flera nya vilket är kul. Känns bra att jag fick flyttat PT sessionerna till torsdag. Förutom combatpasset i Lerum imorgon är målet att springa på onsdagen. Inte många veckor kvar nu på träningskortet så får se till att utnyttja det till det som det var tänkt för. Sedan blir det att hitta en runda utomhus.

Väldigt skönt, som alltid, att köra igenom kroppen efter intensiv dag. Har fått rycka in i ett av mina gamla system som pockar på väldigt mycket uppmärksamhet. Trevligt att kunna grejerna ordentligt för en gångs skull och känna att man gör lite nytta. Också bra att hålla uppe kunskaperna just så vi kan backa upp varandra.
(Trötta men nöjda ben)

Kommentarer
Postat av: Ella

Jag blir också rödögd efter ett hårt träningspass ibland, men då är det för att svetten runnit ner i ögonen från pannan. Det kan irritera dem. Kan det vara detta?

Svar: Hm, det låter ju faktiskt som en trolig förklaring! Jag svettas ju som en galning och det rinner konstant ned i ögonen. Testa svettband a la Björn Borg? X-)
Tashmira

2015-04-01 @ 20:42:41
Postat av: Anonym

haha ja det kan du ju göra. Jag började med det förra veckan att använda svettband, och det har blivit mycket bättre, inget mer blinkande och torkande ur ögonen. Prova själv, vetja! Finns ju fina såna pannband. Det kanske ser lite konstigt ut, men det ser bra mycket konstigare ut att stå och blinka och rycka med ögonen och klia och torka dem hela tiden. Jag använder kontaktlinser och det är extra jobbigt när man svettas och det rinner ner i ögonen, då svider det och linserna kan bli torra och då ser jag inte vad jag gör. Går själv på bodycombat och jag vill ju gärna se vad jag ska göra härnäst haha

2015-04-04 @ 09:25:08
Postat av: Anonym

Haha, tja det underlättar ju onekligen att se! :) Jag tänker nog inte på det men torkar mig mer eller mindre konstant över ögonen under passen. Körde med keps i början så det kanske vore något. :)

2015-04-04 @ 19:02:09
Postat av: Ella igen

Först hade jag svettband, såna där ganska tjocka, såna som du faktiskt menar, i Björn Borgstilen. Tyckte inte den kändes riktigt okej, så jag gick nyligen över till såna där pannband, som man kan ha till vardags också om man vill. Täcker i stort sett hela pannan, bara att pressa ihop om man inte vill att halva ansiktet försvinne, eller om det känns som att det ska falla som en ridå över ögonen haha.. Detta funkar mycket bättre, och dessutom hålls också håret bättre på plats.. Har ganska kort lugg och denna hålls tillbaka under pannbandet. Tunnare och därmed svalare. Du skulle ju kunna köra ett pannband a la Karate Kid? Hihi. Lovar, detta funkar jättebra mot svettiga pannor under såna här intensiva träningspass.

2015-04-07 @ 21:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0