Eftermiddag

Vad glad man kan se ut då trots att man har hämtat en servad bil på sommarsulor utan att behöva betala en spänn. Eller ja öh, den månatliga leasingkostnaden då som ger ett synnerligen otrevligt hack i min lönespec. Smakar det så kostar det. Fick nya torkarblad som jag inte visste jag behövde.
Tyckte jag var duktig som avstod från däckhotell. Någon måtta på extravaganserna ändå.
Hade tur i ännu ett Volvolotteri, om man nu kan tala om tur gällande Göteborgsvarvet får jag återkomma om i maj. Denna gång biljetter till en Volvokonsert med Ray Chen och Göteborgs symfoniorkester. Känns som evigheter jag och Johan gjorde något på tu man hand, så nu blir det middag och kultur nästa fredag. Jag har aldrig varit på en konsert av detta slag så det ska bli intressant. Klassisk musik lyssnar jag inte överdrivet mycket på men fashineras och tror mig kunna uppskatta den mer när jag ser den live. Eller så dör jag av tristess. Man vet ju inte förrän man provat.
 
Tyckte scenariot i morse var lite komiskt. Där står vi ett gäng morgonruggiga Volvianer och väntar på att verkstaden ska öppna. När det så sker strömmar vi genom butiken och ut i verkstaden. Volvo kör ju med personlig servicetekniker, dvs med tydliga markeringar och skyltar guidas man direkt till sin teknikers verkstadsplats där denne väntar att ta emot alternativt återlämna. Så där strömmar vi in i den tomma verkstaden och likt målsökande robotar sprids till vår respektive plats där killen, ja enbart manliga tekniker, sitter och väntar vid sin dator. En liten trygg hamn liksom där vi lämnar över våra nycklar. Förutom jag som mötte en plats med tom stol. Som en övning där vi uppmanats att hitta en teampartner och jag blir över. Snopet. Bara att lomma ut i butiken igen och lämna i den allmänna disken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0