Sommarväder

Hade svårt att somna igår på grund av värmen. När till och med jag tycker det är för varmt - då är det varmt!
Till morgonen var det riktiga sommarvädret tillbaka då jag vaknade av regnet samtidigt som Johans alarm ljöd. Orkade inte springa ut och rädda stolsdynor och badhanddukar. Kände direkt den svala och uppfriskade luften svepa in genom de öppna fönstren.
Rejäla vindar dessutom så med den gråmulna himlen blev det en bra dag för Liseberg.

Det blev mycket åka av, en rejäl regnskur och kaninkramande. Bland annat Sagoslottet fick två vändor och jag fattar verkligen inte dess popularitet. Ronja är helt fashinerad medan jag tycker dockorna ser creepy ut.

Tomma blickar i gamla torra ansikten med knyckiga rörelser, upplysta i mörka gångar. Skräckhus är bättre benämning än sagoslott!
Dryga fyra timmar spenderade vi där för att därefter möta upp Johan efter jobbet. Bytte bilar så jag kunde dra till Allum och fixa det jag skulle ha gjort igår - resväska. Tror det är den första jag någonsin köpt. Mina föräldrars har hängt med ett tag, liksom Johans. Känns bra med en ny rejäl Samsonite. 

Den rejäla vinden blåste bort min ambition att lubba till kvällen så vi pusslade istället.
Det förra pusslet gav mersmak av vårt bortglömda nöje så vi frossade hos Pusselbutiken för ett tag sedan. Nu var det dags. Tusen bitar är rätt lagom för att inte bli liggande särskilt länge.
Testade ett för oss ny typ av motiv vilket var rätt skoj. Gick rätt fort också, lagom för en kväll alltså.


Lite trött i ögat är jag allt. God natt.

Kommentarer
Postat av: Anna W

Ååå pussel!!!

2015-07-07 @ 10:41:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0