Semestermåndag nummer fyra

07.00 ringde mobilen. Kände inte igen numret så ignorerade det. Knappa minuten senare ringde den igen så gav efter. Cleanpipe var redo att stå till tjänst så varför inte. Bara att kravla upp ur sängvärmen. Nyårsafton fick vi lägligt nog totalstopp. Medan vi hade jourkillen i luren gurglade det till på ett dinosauriedjupt komiskt sätt och vad-det-nu-var släppte. Vi slapp astronomisk faktura för att kunna preppa nyårsmiddagen och sedan dess har avloppsrensning stått på att-göra-listan. Sista veckan blev det dock så markant att var dags att få tummen ur.
Vilken fashinerat läskig geggamoja han spolade upp ur röret. Passade på att fråga honom om kuligheter de fiskat fram ur människors avlopp. En uppblåst full-size Barbara(!) och en tvåkilos brandsläckare var två exempel.
Där blev nästan fascinationen större kring hur man bär sig åt att få ner sådant i avloppet än varför.

Efter avloppsrensning blev det en annan rensning i Lilltjejens rum. Nästan lika nödvändigt.
Därefter tillbringade vi nästan sex timmar på Liseberg!
Mycket folk men innesluter man oss i en liten bubbla går det riktigt bra. Hon har ju inga problem att stå fyrtio minuter i kö vilket är tacksamt.
Johan anslöt en tvåtimmes fri parkering och åkte sedan hem via Mölndal. Han blir kallsvettig bara av att gå i en välfylld matbutik.

Väl hemma stack jag direkt ut och sprang. Tog en extra sväng genom samhället men fick ändå skrapa ihop de sista metrarna till milen fram och tillbaka på parkeringen, haha!
Skitnöjd rent ut sagt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0