Sängläge


Gamla vs nya. NW-rabatten tog marginellt udden av ockerpriset och samvetsförebråelserna. Intalade mig att de gamla helt enkelt inte funkar längre att ha på jobbet. De har gjort en bra insats i gruppträningssal, kontorslandskap och till och med joggingrundor. Nya, lite mer diskreta får ta över.

Anna inspirerade mig vid besöket i Luleå, så idag grävde jag fram virknålen och satte igång! Om jag fullföljer avslöjar jag vad det är...

När bara vi tjejer ska äta brukar ju blodpudding vara ett enkelt och gott alternativ. Det andra är fiskbullar. Hummersås såklart. Smakar precis som när man var barn.

När åskmolnen rullade in över Göteborg växlade vi avkomma vid nya Skidome-arenan där NWs senaste tillägg huserar. Ville kika på den onekligen imponerande anläggningen och göra nytt försök att vara deltagare på en combatklass. Sandra och Elin skulle teama. Strax innan gick strömmen i hela Partille (och större delar av stan läste jag sen). 
Vi väntade där i nödutgångens skylts dunkla sken i salen, trampade omkring lite. Några deltagare tyckte vi ändå kunde köra något då de ändå var där. Sagt och gjort. Jag hade ju musiken i mobilen och de flesta kunde den ju. Nedlagd i en glasvas som Sandra hittade blev det såpass resonans att vi kunde uppfatta takten i alla fall. Inga problem att göra sig hörd utan headset! Så där stod vi i dunklet utan luftkonditionering och slog, sparkade, svettades, knäade och fnissade. Efter två låtar kom strömmen tillbaka, wohoo!
Nu kunde vi köra ordentligt och deras låtmix ta vid. Gött svettigt då luftkonditioneringen dröjde. Grym insats av tjejerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0