Pust å stånk


En mycket trevlig helg är till sin ände. Det bidde lite shopping i Örebro innan Mikael och Johanna anslöt för bio och middag. Jag åt (som vanligt) alldeles för mycket.
När Boda Borg så öppnade i Karlskoga tio noll noll var vi på plats och taggade till tusen.


Betydligt fler rum än Sävsjö samt mer genomarbetade. Mycket snyggt gjorda!
Vi frustade och pustade, stönade, stånkade, svettades, funderade och klurade. Pausade bara för att sleva i oss tacobuffe innan det var på't igen.
Av de tjugosex rummen (med underrum) fixade vi nitton. Sedan var klockan 18.00 och stället stängde. Vi var mörbultna och svettiga men tämligen nöjda med vår insats.
Vi hann faktiskt inte testa alla rum som fanns och då var det ändå inte så väldans mycket folk som renderade väntan.

Vi ööörnade till Landet i rekordfart där en ännu vaken Lilltjej hämtades upp. Regnet vräkte ner när vi nådde Göteborg. Så där så man fick krypköra på motorvägen. 
Var ett under av effektivitet när vi kommit hem. Packat upp, tvättat (supersnabbprogrammet) och packat om. Gött är det då vi kan åka mot Stockholm under förmiddagen imorgon än om vi måstat övernatta på Landet.

En kul och välbehövlig helg för mig och min andra semestervecka har gått tämligen väl. Blev några timmars körning idag. Imorgon dubblerar jag det. Tur att jag gillar att köra bil!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0