Vanlig söndag


Blev lite sådant här idag. Röj i skrubben som nu (igen) nått det där stadiet att man slängt in och snabbt stängt dörren. Nu kan man åtmindstone gå in och vända där inne.

Just det, Lilla Grå är tillbaka! Johan fick ett samtal från en veterinär att ett par varit inne med en hittekatt. Med chippet i nacken hade hon identifierats! Var hon var? Fyra hus bort! Så ganska bekräftat att hon inte trivs med Gråbröderna och livlig Lilltjej. Framför allt Gråbröderna verkar störa då hon morrar, fräser och gör utfall så fort de kommer nära. De vill ju i alla fall kunna komma fram och nosa
på "inkräktaren". Jag tror hon skulle trivas bäst som enda katt i ett barnfritt hem men vi ger det en chans till genom att hålla henne inne nu. Hon var förresten vid god vigör och trind om magen. Hon hade varit hos upphittande paret ungefär två veckor så vart hon varit resterande tid vete tusan men hon har inte farit illa i alla fall.
Precis samma dag vi fick samtalet hittade vi på FB under upphittat och liknande ett inlägg med Lilla Grå. Fantastiskt med så många engagerade människor.
Lilltjejen blev såklart överlycklig över att finna Lilla Grå hemma igen. "-Jag har saknat dig!" Hördes flera gånger. Och medan kisse tryckte under bordet hämtade Ronja Olaf, föll på knä intill och sade: "-Det här är Olaf, han gillar varma kramar!"
Inte riktigt lika gullig var hon vid simskolepremiären där hon mest var tvärtemot och inte alls med på de lekar och övningar de andra barnen gladeligen följde med i. Okej, lite gulligt när hon kliver upp och trumpet kurar ihop sig i ett hörn med ryggen ut men det kan man ju inte visa. Får se hur det går nästa lördag då det är pappas tur. Hon har ju en förmåga att bli extra mammig i nya situationer.
Ibland är hon i alla fall väldigt duktig på att svara och prata i telefonen. Observera alla grönsaker på tallriken som föräldrarna försett henne med.

Välfylld sal i Frölunda och igen väldigt varmt i salen. Stod på en yogamatta sista tempolåten. Betydligt bättre ork idag, skönt att vara tillbaka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0