Under Sveriges mästerkock

Lite päron på kvällskvisten, nybadad och med födelsedagskronan på huvudet är hon alldeles för pigg för tidpunkten. Nu är hon dock beordrad i säng så vi kan se färdigt på Sveriges mästerkock ifred. Trötta ben och vänsterknä som stundtals gör irriterande ont och till och med låst sig ibland. Störigt. Nej förresten. Vansinnigt, sjukt äckelstörigt!
När jag scrollade igenom månaderna där från hösten och vintern 2011 såg jag vad otroligt mycket mer jag skrev på den tiden. Då var det mer ord än bild och nu är det tvärtom. Jag kan bara tillskriva tidsbrist som orsak.Jag skulle kanske kunna ta mig tid som nu på kvällskvisten men då har orken dödat motivationen. Uppslag och tankesprång som triggade min skrivlust infaller när det inte finns möjlighet att föra ned dom genom tangentbordet och när jag sedan har tiden så är lusten borta eller tanken glömd. Många gånger har jag funderat på att ha en liten skrivbok till hands för att notera ned dessa tankesprång så jag inte glömmer dom. Men det har inte blivit mer än en fundering.
 
Nytt år och ny sal. Att till och med köplatserna är slut har nog aldrig skett i Kållered, inte ens när vi en gång i tiden hade passet i lilla salen. Minns inte hur många salen tar in men gissar på 25. Så fem gånger fler deltagare på denna sida nyåret är rejäl skillnad. 
 
Fick så det där rycket idag och stuvade upp julgrejerna på vinden. Gott att ha det gjort men uj vad tomt det blev i vardagsrummet utan gran och alla ljus. Med bara regn och mera regn på utsidan är det härskande mörkret tillbaka. Gråbröderna springer ut och in men kurar ihop sig hos oss när det är dags att sova. Vilket det är dags för nu.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0