Sista dagen


Vi fick perfekt skidväder på vår sista dag. Några få minusgrader och sol. Det blev dock inte många besök till toppen av en naturlig fyraårig anledning men hon har varit jätteduktig. Blev åk både före och efter lunch.

Några åk i barndelen med banden de kan ta sig upp för själva. Sådana lyxigheter fanns minsann inte när en annan var barn. Strömlidas rep klamrade man sig fast i så länge nävarna orkade och Dundrets ankarliftar bråkade man länge med innan man kom överens. 

(Sälfie!)

Mamma och pappa fick faktiskt två egna åk i år, minns inte om det blev något sådant förra året. Men jag hade inte glömt bort hur man gjorde i alla fall.
Näsan snorar ännu men knoppen är lite klarare. Kroppen är det värre med och när klädeslagren och pjäxor tagits på har man flåsat som en astmatisk hund! Gruvar rejält inför söndagens pass då det nu inte bara är längesedan jag tränade. Dessutom knappt frisk och en kropp som känns tung och däst efter dessa veckors ätande och soffliggande. Inte känns det bättre när det är fler bokade än någonsin till passet. Kommer jag ens ihåg koreografin? Nytt år, japp. Ska faktiskt bli lite skönt att komma tillbaka till jobbet, rutiner och såklart träningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0