Igår fast idag

Frukost för den ene men inte den andra. Tycker jag har lätt för att få håll men med tom mage har jag hittills sluppit. Undrar hur det då kommer att gå på Varvet när frukost lär vara ett måste innan.
 
Testade att skydda armen på detta sätt vilket fungerade värdelöst. Mer skav och extra ont att dra bort eländet. Lite skillnad att ha sådan där tejp på hälen än armen! Mina funktionella t-shirts har för korta ärmar så får investera i något långärmat och helgardera med vaselin som en combatdeltagare tipsade om.
Testade igen att gå direkt upp på det högre tempot samt framfotsisättning och det gick lika förvånansvärt bra som förra veckan. Höll tempot med viss höjning sista tio minuterna. Nöjd!
(Svett-dimmig dokumentation)
 
Johan börjar ju också känna viss stress inför kommande Varvet så han tog med sig grejer och tog ett pass efter jobbet. När jag fegstartade på mitt första löpbandspass gick han på sitt premiärpass ut i sexminuterstempo vilket jag nu lärt mig är milen-på-en-timme. Han sade sig ha rätt ömma ben resten av kvällen. Själv är jag sjukt nöjd att jag passerar nio på min timme men tycker samtidigt inte att sträckor på ett löpband riktigt räknas. Visst, jag springer men jag kan inte komma ifrån att det känns som en smula fusk.Skulle jag trampa asfalt skulle jag väl knappt komma hälften på samma tid.
Imorgon ska jag dock infinna mig för morgonträningen jag så försmädligt missade förra veckan. All gruppträning har ju plockats bort tills vidare i Sävedalen så ingen ViPR för mig. Är uppe i rätt många pass nu ändå varje vecka. Hänger jag på dessa fredagsträningar landar jag på fem. Duschar aldrig hemma längre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0